Zlatan Ibrahimovic futbolu bırakabilir... Bir devrin sonu geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Zlatan Ibrahimovic futbolu bırakabilir... Bir devrin sonu geldi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Milan'ın Serie A şampiyonluğunda büyük katkısı olan Zlatan Ibrahimovic, sakatlığı nedeniyle 40 yaşında futbolu bırakabilir. Milan'dan hayranlarını üzecek açıklama geldi....

Serie A'da 11 yıl sonra şampiyon olan Milan, Scudetto'yu kazandı ama Zlatan Ibrahimovic'i kaybetti. 40 yaşındaki İsveçli santrforun dizinden ameliyat edileceği ve 7-8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

MİLAN'DA 2. ŞAMPİYONLUK

Milan'ın Serie A'da son şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda kadroda olan Ibrakadabra, 11 yıl sonra gelen şampiyonlukta da ligde oynadığı 26 maçta 8 golle takımına katkıda bulunarak tarihe geçti. 38. haftadaki Sassuolo deplasmanında yedek soyunan 40 yaşındaki golcü, 72. dakikada Olivier Giroud'nun yerine oyuna dahil oldu. İbrahimovic, kırmızı-siyahlı formayla 2. kez Serie A şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Zlatan Ibrahimovic futbolu bırakabilir... Bir devrin sonu geldi

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA SALLAMIŞTI

Zlatan Ibrahimovic, Milano'daki şampiyonluk kutlamalarında Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu'na mesaj göndermelerini istemişti. Ibra, "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataşmıştı.

Çalhanoğlu geçen yaz Milan'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmemiş ve ezeli rakip İnter'e transfer olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...