Zlatan Ibrahimoviç, 'Dünyanın en iyisiyim'

Zlatan Ibrahimoviç, 'Dünyanın en iyisiyim'

SPOR Haberleri

Zlatan Ibrahimovic, 'Dünyanın en iyi oyuncusu' olduğunu savunan Ibrahimovic, bunu kanıtlamak için ödüle ihtiyacı olmadığını söyledi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Zlatan Ibrahimovic, Olimpiakos'a attığı golle toplam gol sayısını 8'e çıkardı. Ibrahimoviç böylece Ruud van Nistelrooy - Hernan Crespo - Filippo Inzaghi ve Cristiano Ronaldo ile birlikte Devler Ligi tarihinin grup sürecinde en çok gol atan oyuncusu oldu. Önünde bir maç daha bulunan İsveçli golcünün rekoru tek başına eline geçirme olasılığı da bulunuyor. Ibrahimovic, Olimpiakos maçı öncesi adayları arasında bulunduğu Altın Top Ödülü'nü değerlendirdi. Dünyanın en iyi oyuncusunun kendisi olduğunu savunan Ibrahimovic, bunu kanıtlamak için herhangi bir ödüle ihtiyaç duymadığını söyledi. "Bu ödüle ihtiyacım yok. Çünkü en iyi olduğumu biliyorum" diyen İsveçli golcü, sadece takımına katkı sağlamaya odaklandığının altını çizdi. Bu yıl Altın Top Ödülü'nün en büyük favorileri olarak Cristiano Ronaldo ve Franck Ribery gösteriliyor. (eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...