Zirvede koltuk kavgası

Zirvede koltuk kavgası

SPOR Haberleri

Ligde 7 maçta 16'şar puan toplayan iki takım, Yeni Adana Stadında kozlarını paylaşacak. Galatasaray 5, Adana Demirspor ise son 4 maçını kaybetmedi.

YALIMCAN SARPYEL

Süper Lig'in 8. haftasında, aynı puanda olan ve averajla ilk 2 basamakta sıralanan iki takım, Adana Demirspor ile Galatasaray bugün Yeni Adana Stadında karşı karşıya gelecek. Her iki takım da oynadıkları 7 maçta beşer galibiyet, birer beraberlik ve birer mağlubiyet aldı. Adana Demirspor son 4, Galatasaray ise son 5 maçını kaybetmedi. Adana Demirspor'dan önceki lider Konyaspor'u alaşağı edip geçen hafta maç fazlasıyla geçici de olsa zirveye oturan sarı kırmızılılar, bu defa koltuğun tek hakimi olmak istiyor.

DEMİR'DEKİ 5 ESKİ ASLAN

Galatasaray'da hafif sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Icardi kamp kadrosuna alınmadı. Son iki sezonunu Adana ekibinde kiralık olarak geçiren Yunus Akgün, parladığı takıma karşı mücadele edecek. Yunus, mavi lacivertli formayla geçen sezon Galatasaray'a 2 lig maçında 3 gol atmıştı. Adana Demirspor'un kadrosunda ise daha önce sarı kırmızılı formayı giymiş beş oyuncu bulunuyor. Ndiaye, Mustafa Kapı, Emre Akbaba, Belhanda ve Onyekuru görev verilmesi halinde eski takımlarına karşı oynayacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...