Zirve aşkına zafere

Zirve aşkına zafere

SPOR Haberleri

Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, ikinci yarıya galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Ünal Karaman’ın yerine takımın başına geçtikten sonra ilk resmî imtihanında kupada Denizlispor karşısında 2-0’lık galibiyet gören teknik direktör Hüseyin Çimşir, şampiyonlukta iddialı hâle gelmek için her maçı kazanmaları gerektiğini söyledi. Kasımpaşa’yı mutlaka yenmeleri gerektiğini söyleyen Çimşir oyuncularına yaptığı konuşmada “Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. Kasımpaşa’yı yenerek iddiamızı sürdürelim” dedi.

Ndiaye sevinci
Devre arasında Stoke City’den kiralanan Ndiyae’nin kupa maçındaki performansı teknik heyeti sevindirdi. İlk maçı olmasına rağmen arkadaşlarıyla uyumu dikkati çeken Senegalli oyuncu, Sosa’nın golünün hazırlayıcısı oldu. Ndiaye, Kasımpaşa karşısında da takımın en büyük kozlarından biri olacak. Bu arada sakatlıkları bulunan dört oyuncudan iyi haber geldi. Novak, Sturridge, Yusuf ve Uğurcan’ın Kasımpaşa karşısında oynayacak durumda oldukları belirtildi. Uğurcan ve Novak’ın ilk on birde oynaması bekleniyor.

Özel misafirler
Kıbrıs Barış Kupası’nda, 1975 yılında Trabzonspor ile mücadele eden Kıbrıs Türk Karmasında forma giyen oyuncular, Kasımpaşa maçını izlemek için Trabzon’a geldi. Başkonsolos Zalihe Erden, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve eski oyuncular Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu’nu
ziyaret etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...