Zeki Çelik AS Roma'da! Jose Mourinho milli sağ beki istedi ve rekor bonservisle transfer etti

Düzenleyen:
Zeki Çelik AS Roma'da! Jose Mourinho milli sağ beki istedi ve rekor bonservisle transfer etti

SPOR Haberleri

Zeki Çelik, AS Roma'da... Portekizli fenomen teknik direktör Jose Mourinho'nun bir süredir peşinde olduğu milli sağ bek, önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek sağlık kontrolünden geçecek. Serie A ekibi 25 yaşındaki savunmacı için Lille'e 7 milyon euro bonservis ödeyecek. Bir Türk sağ bek için bugüne kadar ödenmiş en yüksek bonservis bu oldu.

Fransa'nın Lille takımı TFF 1. Lig'de İstanbulspor forması giyerken keşfettiği ve 2018'de 2.5 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Zeki Çelik'i 4 sezon sonra 7 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığında İtalyan devi AS Roma'ya sattı. Roma kulübü ayrıca sonraki satıştan yüzde 15 pay verecek. 

Sky Sport Italia'nın haberine göre, Ligue 1 şampiyonluğu yaşadığı Lille'de Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Zeki Çelik, 4 yıllık imza atacak. 

Portekizli fenomen teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki ilk sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazanan Serie A ekibi, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.  Daha önce Mile Svilar ve Nemanja Matic'i kadrosuna katan Roma'nın hedefinde orta saha oyuncusu Davide Frattesi bulunuyor. Zeki Çelik'in yeni adresi İtalya Serie A oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu Roma, Lille'de forma giyen milli futbolcuyu kadrosuna kattı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...