Zaniolo Galatasaray'ı tercih etmesinin nedenini açıkladı: Yeniden doğmak için

- Güncelleme:
Zaniolo Galatasaray'ı tercih etmesinin nedenini açıkladı: Yeniden doğmak için

Spor Haberleri

İtalyan medyasından Footmercato’ya konuşan Zaniolo “Roma’daki arkadaşlarım bana veda bile etmedi. Yeni bir meydan okuma için Galatasaray’ı seçtim” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray’ın devre arasında Roma’dan 15 milyon avroya kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo’yu İtalyan basını yakından takip ediyor. Footmercato, 23 yaşındaki yıldız oyuncuyla yaptığı röportajı ‘Zaniolo’nun Türkiye rüyası’ başlığıyla duyururken annesi Francesca’nın “Roma’da kendisini dışlanmış hisseden Zaniolo, yeniden doğmak için birçok teklifin arasından Galatasaray’ı seçti. Çünkü yaşadığı hayal kırıklığının ardından Nicolo’ya onu en çok istediğini hissettiren takım Galatasaray’dı” ifadelerine yer verdi. 

HARİKA BİR TAKIMIZ

İtalyan oyuncunun Roma’da yaşadığı hayal kırıklığına vurgu yapılan haberde Zaniolo’nun “Bournemouth’un teklifini kabul etmediğim için dışlandım. Taraftarlar bana saldırdı. Bunun için çok üzüldüm. Eski takım arkadaşlarım kardeş gibi olduğumuzu söylediler ama veda bile etmediler” sözleri yer aldı. Galatasaray’dan övgüyle bahseden Zaniolo şampiyonluk hayalini vurgularken “Okan Buruk yönetiminde harika bir ekibiz. Yeni bir meydan okuma için Galatasaray’ı seçtim. Kupayı kazanmak istiyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...