Zaniolo rekor kırdı

- Güncelleme:
Zaniolo rekor kırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray’a 15 milyon avroya geldi ve sadece 10 maçta oynadı. Aston Villa ile yapılan anlaşmadaki bonuslar gerçekleşirse toplam satış bedeli 45 milyon avro olacak.

Galatasaray’dan bir Nicolo Zaniolo geçti. İtalyan yıldızın gidişi de gelişi gibi büyük ses getirdi. Sarı kırmızılıların Roma’dan geçen sezon 15 milyon avroya transfer ettiği Zaniolo, bonuslar da gerçekleşirse geldiğinin üç katına gitmiş olacak. Aston Villa, son yıllarda dizinden sakatlıklar yaşayan Zaniolo’yu sağlık testinden geçirdi. Kronik bir sakatlığa rastlanmayınca sarı kırmızılı takımla masaya oturuldu. Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, daha önce sundukları şartlardan taviz vermeyeceklerini bildirdi.

SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Aston Villa şartları kabul etti ve Zaniolo 5 milyon avroya kiralandı. İtalyan oyuncu yeni takımında 30 maç forma giyerse bu defa satın alma opsiyonu devreye girecek ve Galatasaray’a 22,5 milyon avro bonservis bedeli ödenecek. Başarı bonusları da 16,5 milyon avro. Galatasaray böylece 15 milyon avroya aldığı Zaniolo’dan toplamda 45 milyon avro kazanabilecek. Ayrıca Zaniolo’nun, Aston Villa’dan başka bir takıma transfer olması durumunda satış bedeli karının yüzde 10’u Galatasaray’a ödenecek.

KALBİMİN PARÇASISINIZ

Nicolo Zaniolo, Aston Villa’ya transferi sonrası veda mesajında bulundu. İtalyan yıldız, “Herkes bana buradaki insanların kocaman bir kalbi olduğunu söylemişti. Sahaya her çıktığımda tüm ruhumu ortaya koydum. Galatasaray ailesi artık kalbimin bir parçasısınız ve söz veriyorum, bunu asla unutmayacağım” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...