Yusuf Yazıcı yeni takımıyla anlaştı! Sağlık kontrolünden geçti

Düzenleyen:
Yusuf Yazıcı yeni takımıyla anlaştı! Sağlık kontrolünden geçti

SPOR Haberleri

Büyük umutlarla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’e transfer olan Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, bir türlü istediği performansı gösteremedi. Forma şansıda bulamayan Yazıcı’nın yeni adresi neresi olacağı merak konusu olmuştu. Adı Galatasaray ve Trabzonspor’la da anılan Yusuf Yazıcı, Rus ekibi CSKA Moskova için sağlık kontrolünden geçti.

Transfer döneminde adı Galatasaray ve Trabzonspor’la anılan Yusuf Yazıcı, adım adım CSKA Moskova'ya transfer oluyor.

CSKA MOSKOVA’YA TRANSFER OLUYOR 

Lille kulübüyle anlaşma sağlayan CSKA Moskova kulübü, Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ve menajerini Moskova’ya davet etti. Menajeriyle birlikte Moskova’ya giden Yazıcı, sağlık kontrollerinden geçtiği öğrenildi. Menajer Adem Cebeci, Rus basınına yaptığı açıklamada, "Her şey yolunda gitti, yakın zamanda kulüplerden açıklama yapılacak onları bekleyin" ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı yeni takımıyla anlaştı! Sağlık kontrolünden geçti

6 AYLIK ANLAŞMA YAPILDI 

CSKA Moskova’nın Fransız kulübü Lille ile 6 aylık kiralama anlaşması yaptığı ancak 12 milyon euroluk satın alma opsiyonunun ise zorunlu olabileceği de ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...