Yürekleri sızlattı! Konyasporlu çocuğun Ahmet Çalık sorusu duygusal anlat yaşattı

Düzenleyen:
Yürekleri sızlattı! Konyasporlu çocuğun Ahmet Çalık sorusu duygusal anlat yaşattı

SPOR Haberleri

Konyasporlu bir çocuk taraftarın babasına dedikleri yürekleri dağladı. Babasıyla birlikte maça gelen çocuğun babasına trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcu Ahmet Çalık’ın karşılaşmada forma giyip giymeyeceğini sorması duygusal anlar yaşattı. Konyaspor kulübü o anları resmi sosyal medya hesabından paylaşırken, taraftarlardan binlerce duygusal yorum geldi.

Konyasporlu bir çocuk taraftarın babasına “Ahmet Çalık oynayacak mı?” sorusu yürekleri sızlattı. O anlar kameralara yansırken Yeşil-Beyazlı kulüp paylaşımda bulunarak o anları sosyal medyada paylaştı. Paylaşım kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturdu. 

“AHMET ÇALIK OYNAYACAK MI?” 

Konyaspor taraftarı bir çocuğun babasına maç esnasında Ahmet Çalık’ın karşılaşmada oynayıp oynamayacağını sorması yürekleri sızlattı. Yeşil-beyazlı kulüp o anları “Yeni nesillerde yaşayacak adın” ifadeleri paylaştığı videoda Konyaspor formasıyla tribünde yerini alan çocuk babasına, "Ahmet Çalık oynayacak mı?" diye sorarken babası da "Maalesef Ahmet Çalık oynamayacak babacım." cevabını veriyor.

Yürekleri sızlattı! Konyasporlu çocuğun Ahmet Çalık sorusu duygusal anlat yaşattıKonyaspor'un paylaşımı.

NE OLMUŞTU?

11 Ocak 2021'de Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrilmiş ve kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ile güvenlik güçleri sevk edilmişti. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın hayatını kaybettiği belirtilmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...