Yunus Akgün'ün çıkış bedeli belli oldu: 14 milyona özgür!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunus Akgün'ün çıkış bedeli belli oldu: 14 milyona özgür!

Spor Haberleri

Menajer Necret Ergezen “Yunus’a ABD ve Fransa’dan ciddi teklifler vardı. ‘Ben Galatasaray’da oynayıp gideceğim’ diyerek teklifleri reddetti” dedi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Sarı kırmızılılarda yönetimin önceki gün 2026’ya kadar (iyileştirme yaparak) sözleşme uzattığı Yunus Akgün’ün durumu hakkında menajeri Necret Ergezen’den açıklamalar geldi. Lig Radyo’ya konuşan Ergezen, oyuncusunun sözleşme uzatmasının çok speküle edildiğini işin aslının ise hiç öyle olmadığını belirterek “Haziran ayı sezon bittiğinde Yunus’la oturup konuştuk. Hem ABD hem Fransa’dan iki çok ciddi teklif vardı. ‘Abi ben Galatasaray’da oynayıp gideceğim’ dedi. Aklında sadece bu vardı” ifadesini kullandı.

DİZİNDE ESNEME VAR

Kontrat sürecinin uzamasının ister istemez futbolcuları etkilediğini de belirten Ergezen “Yunus, Avrupa’da bilinen bir futbolcu. Son iki senedeki Adana Demirspor performansıyla futbolun gündemine gelmiş bir isim değil ki” dedi. Ergezen, Yunus’un Galatasaray’dan çıkış maddesinin de 14 milyon avro olduğunu söyledi. Bu arada Villarreal ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Yunus’un dün çekilen MR’ında dizinde kemik ödemi tespit edildi. İç yan bağında 2. derece zorlanması bulunan Yunus’un tedavisinin 3 hafta sürmesi bekleniyor.

Yeni sezonda 13 milyon 650 bin TL alacak olan Yunus Akgün her sezon yapılacak artışlarla son sezonunda (2026) 19 milyon 750 bin TL  alacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...