Yunan basını Holebas'ı Beşiktaş'a yazdı

Yunan basını Holebas'ı Beşiktaş'a yazdı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta, Büttner transferinin tamamlanmasını an meselesi olarak görülürken Holebas ile ilgili Yunanistan cephesinin dikkat çekici bir iddia geldi.

Beşiktaş'ta, sol bek pozisyonu için Büttner transferinin tamamlanmasını an meselesi olarak görülürken Holebas ile ilgili Yunanistan cephesinin dikkat çekici bir iddia geldi. Beşiktaş'ta gündem sol bek transaferi şeklinde gelişirken geçtiğimiz günlerde siyah beyazlı ekibin futbol genel direktörü Önder Özen'in yaptığı 'kiralık sol bek arıyoruz' açıklamasının ardından gözler Manchester United'da forma giyen Alexander Büttner ismine çevrilirken Yunan basını Holebas ile Beşiktaş arasındaki flörtün bitmesiği iddiasında bulundu. Yunan basınında yer alan haberde siyah beyazlı kulüp ile Pire ekibi Olimpiakos'un her konuda anlaştığı ve oyuncu ile Kara Kartallar arasında prensip anlaşmasına varıldığı iddia edilirken başarılı sol bek oyuncusunun Slaven Bilic ile görüştüğünü ve siyah beyazlı ekipten haber beklediği ifade edildi. Beşiktaş'ın sol bek transferini Kayseri Erciyesspor maçından önce açıklaması bekleniyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...