Yönetimden istifa için 24 saat süre

Düzenleyen:
Yönetimden istifa için 24 saat süre

SPOR Haberleri

Taraftarlar #vitorpereirakovulsun etiketiyle teknik direktör Vitor Pereira için kampanya başlattı. Yönetim de Portekizli’ye istifa için 24 saat süre verdi.

Fenerbahçe'de hemen hemen herkesin merak ettiği konu Vitor Pereira’nın istifa edip etmeyeceği... Sarı-lacivertli taraftarlar deplasmandaki Monaco yenilgisi sonrası oyuncularını, zemini ve hakemi eleştiren Portekizli çalıştırıcının kendini dışarıda tutup sorumluluk almamasına büyük tepki gösterdi. 
Sarı-lacivertliler twitter üzerinden #vitorpereirakovulsun etiketiyle Portekizli hocayla yolların ayrılmasını isterken bu etiketi de Türkiye listesinin 1. sırasına yerleştirmeyi başardı.
 
Ancak asıl sürpriz gelişme taraftar gibi yönetimin de benzer bir beklenti içinde olması. Geçen sezon büyük umutlarla getirilen ancak hem Avrupa’da hem de ligde hüsran yaşatan Pereira’ya sarı-lacivertli yönetimin istifa etmesi için 24 saat süre verdiği ve Portekizli hocaya görevini bırakması için baskı yaptığı öğrenildi..

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...