Yolcudur Aboubakar! Gol makinesi, devre arasında ayrılabilir

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yolcudur Aboubakar! Gol makinesi, devre arasında ayrılabilir

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlıların uzak ara skora en çok katkı veren ismi olan Kamerunlu yıldıza üç Arap kulübü talip. Yıldız golcü yine beklenmedik şekilde elden gidebilir.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Aboubakar’ın üçüncü defa geldiği Beşiktaş’tan bir kere daha ayrılma ihtimali doğdu. Kamerunlu yıldız için yaklaşan ara transfer dönemi öncesinde şimdiden üç takımın devrede olduğu öğrenildi.

Dünyaca ünlü Fransız santrfor Karim Benzema’nın formasını giydiği Al Ittihad’ın da Aboubakar’ı kadrosuna katabilmek için 6,5 milyon avro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Başarılı oyuncunun menajeriyle iki Arap kulübünün daha temas kurduğu belirtildi. Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon avro kazanan Aboubakar’a gelen tekliflerin 5 milyon avro seviyesinde olduğu aktarıldı.

YENİ BAŞKANI BEKLİYOR

Aboubakar’ın kendisiyle ilgili olarak gelen teklifleri görüşmek için başkanlık seçiminin sonuçlanmasını beklediği ve 3 Aralık’ta sandıktan çıkacak olan yeni başkanla görüşme yapacağı ifade edildi. Siyah beyazlıların yeni başkan adaylarının şimdiden golcü arayışları içinde olması da Aboubakar’ın takımdan ayrılma ihtimalini güçlendiriyor.

Aboubakar, daha önceki dönemlerde de kontratının bitmesini beklemeden sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmıştı. Hatta Kamerunlu yıldızın opsiyon maddesinin devreye girmemesi için maçlara sakatlığını bahane ederek çıkmadığı iddia edilmişti. 

SAKATLIĞINI ATLATTI

Beşiktaş’ta pazar günü oynanacak Samsunspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Çalışmaya sakatlığını atlatan Aboubakar da katıldı. Kamerunlu yıldızın Samsun’da kadroda olması bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...