Yokuşu aştı

Düzenleyen:
Yokuşu aştı

SPOR Haberleri

Ligin ikinci yarısında şaha kalkan Trabzonspor 2017’deki 7. lig maçında 5. kez galip geldi. Okay Yokuşlu ile 3 puanı kapan bordo-mavili ekip yenilmezlik serisini de 7’ye çıkardı

İkinci yarıda ilk 4 maçını kazandıktan sonra iki hafta üst üste berabere kalan Trabzonspor galibiyet hasretine evinde Karabükspor’u yenerek son verdi: 1-0. Maça Trabzonspor baskılı ve iştahlı başladı. Bordo-mavililer tempolu bir şekilde yükleniyor, misafir ekip kontrataklarla etkili olmaya çalışıyordu. Maçın en net pozisyonunu 41. dakikada Karabükspor yakaladı. Etkili ortaların adamı Latovlevici soldan yine harika kesti, Seleznyov kale ağzından inanılmaz bir şekilde topu dışarı gönderdi. Hemen ardından hafta içinde sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Yusuf Yazıcı şık bir çalımın ardından karşı karşıya pozisyonda topa vurmakta geç kalınca fırsat kaçtı. Genç yıldızın 1 dakika sonraki şık vuruşunu kaleci Ahmet son anda kornere çeldi. 
Altın kafa Okay
İkinci yarıyla birlikte fırtına başladı. Akın akın rakip kaleye hücum eden bordo-mavililerin golü gecikmedi. Rodallega’nın 54’teki kafa şutu önce Dany’ye sonra direğe çarptı. Ardından kazanılan kornerde topa çok iyi yükselen Okay Yokuşlu kafa vuruşuyla Trabzonspor’u öne geçirdi. Bordo-mavili takıma 7 maçta 7 gol atan Traore 69’da vurdu top direği yalayıp auta çıktı. Olcay Şahan 75’te çok sert vurdu, Ahmet Şahin çıkmaz denen topu çıkardı. Castillo 75’te yerini Aytaç’a bıraktı. Yusuf Yazıcı 81’de Rodallega’nın ‘al da at’ dercesine verdiği pasta topa vurmakta gecikti. Yaptığı vuruşu Ceyhun çizgiden çıkardı. Kalan sürede skor değişmedi ve Trabzonspor 3 puanı tek golle aldı: 1-0.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...