Yok böyle bir maç! Arena'da şenlik

Yok böyle bir maç! Arena'da şenlik

SPOR Haberleri

İzleyenler futbola ve gollere doydu. Gecenin adamı Volkan Şen attı, attırdı, penaltı yaptı, atıldı. Diğer skorerler Umut, Fernandao ve Emre Çolak...

Galatasaray sahasında ligin flaş ekibi Bursaspor'la berabere kalarak şampiyonluk yolundaki rakiplerinin kayıpsız geçtiği haftada çok önemli iki puan kaybetti. G.Saray ilk 10 dakikada tam anlamıyla korku tünelinden geçti. Fernandao ve Ozan bomboş pozisyonda Muslera'yı geçemezken Volkan'ın frikiği direği yaladı, Fernandao'nun kafa şutunu da Sabri çizgiden çıkardı. 'Atamayana atarlar' kuralı bir kez daha gerçekleşti ve Olcan'ın adrese teslim ortasına Umut kafayı nefis vurunca G.Saray öne geçti: 1-0. Tempo hiç düşmüyor, heyecan bir an olsun azalmıyordu. Bursaspor'da net fırsat harcama modasına Bakambu da uydu. Fransız forvet üst üste iki karşı karşıya pozisyonun birinde yan ağları havalandırırken, diğerinde topa vurmakta çok geç kaldı. İlk yarı biterken Belluschi'nin enfes pasıyla Muslera ile baş başa kalan Volkan sert vurarak Timsah'ın şanssızlığına son verdi: 1-1.
Yok böyle bir maç
Bursaspor ikinci yarıda da Bakambu ile iki net pozisyonda Muslera'ya takıldı ancak nbsp;Volkan'ın kullandığı köşe vuruşunda Fernandao 53'te 'artık yeter' diyerek çok iyi bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 2-1. Tenis maçı gibi devam eden kapışma Bruma oyuna girince daha da hareketlendi. 80'de Sneijder'in frikiğini elle kesen Volkan hem kırmızı kart gördü hem de penaltıya sebep olarak güzel oyununa gölge düşürdü. Emre Çolak penaltıyı gole çevirince skora yeniden eşitlik geldi: 2-2. Başlama düdüğünden itibaren hiç düşmeyen heyecan doruğa ulaştı. Sneijder'in 85'teki şutu direği yaladı. Kalan dakikalarda Aslan'ın yoğun baskısı skoru değiştirmeyince heyecan fırtınası beraberlikle sona erdi: 2-2.

Murad Tamer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...