Yoğun kar yağışı nedeniyle maça 20 dakika ara

/ Kaynak: AA
Yoğun kar yağışı nedeniyle maça 20 dakika ara

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında İtalyan ekibi Juventus'u konuk ediyor. Yoğun kar yağışı yüzünden maça 20 dakika ara verildi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında İtalyan ekibi Juventus'u konuk ediyor. Galatasaray-Juventus mücadelesine, yoğun kar yağışının ardından saha çizgilerinin ortadan kaybolmasıyla 20 dakika ara verildi. Karşılaşmanın hakemleri ve oyuncular soyunma odasına gitti. Maçın hakemleri ve takım kadroları şöyle:
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Pedro Proença, Bertino Miranda, Tiago Trigo (Portekiz)
Galatasaray: Muslera, Chedjou, Semih Kaya, Gökhan Zan, Eboue, Melo, Selçuk İnan, Riera, Sneijder, Burak Yılmaz, Drogba
Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Llorente, Tevez
Galatasaray'ı taraftarı yalnız bırakmadı
Avrupa'daki kaderini belirleyecek olan önemli müsabakada taraftarlar Galatasaray'ı yalnız bırakmadı. Türk Telekom Arena tribünleri, takımdaki tüm oyuncular ile teknik kadrodaki isimler için mesajlar içeren çok sayıda pankartla süslenirken, taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdiler. nbsp;Öte yandan, Juventus taraftarları da kendilerine ayrılan tribünün önemli bölümünü doldurdular.
Basının ilgisi yüksek
Galatasaray-Juventus karşılaşmasına yeri ve yabancı medya mensuplarının ilgisi yüksek oldu. Karşılaşmayı 181'i Türk, 53'ü yabancı toplam 234 basın mensubu takip ederken, 42'si İtalya'dan olmak üzere İsveç, Fransa, İngiltere, Rusya, Norveç KKTC ve Gürcistan'dan da medya mensupları maçta görev yaptı. nbsp;
Türk Telekom Arena'ya Mandela pankartı
Sarı-kırmızılı futbolcular Didier Drogba ve Emanuel Eboue'nin Elazığspor karşılaşmasında tişörtlerindeki mesajlarla andıkları, vefat eden eski Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela için hazırlanan dev bir pankart Türk Telekom Arena'ya asıldı.
Maç öncesi kar yağışı başladı
İstanbul'da etkili olan kar yağışı, Galatasaray-Juventus karşılaşmasının başlamasına yaklaşık 1 saat kala arttı.
Bir anda tipi şeklinde başlayan kar yağışı nedeniyle saha zemini kısa sürede beyaza büründü. Ancak bir süre sonra yağış azaldı ve saha zeminindeki kar da eridi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...