Yobo'nun bileti kesildi

Yobo'nun bileti kesildi

SPOR Haberleri

TFF'nin yabancı kontenjanı konusunda 6-0-4 sisteminde karar kılması üzerine Fenerbahçe'de lejyonerler satış listesine konuldu. Bileti kesilen ilk isim Yobo oldu.

Kulüpler Birliği'nin yabancı kontenjanı konusundaki 6+2+2'lik teklifini değerlendiren TFF, 6+0+4 kararının devam edeceğini açıklayınca Fenerbahçe'de de hareketlilik başladı. Mevcut kararın destekleyici olan sarı-lacivertliler durumun netleşmesi üzerine yabancı oyuncuları satış listesine koydu ve yerli transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunda 11 yabancı bulunan Fenerbahçe'de bileti kesilen ilk isim Yobo oldu. Ersun Yanal'ın Nijeryalı stoperi Topuk Yaylası'na götürmeyeceği, Stoch, Krasic ve Cristian hakkındaki kararını ise kamp sonunda vereceği öğrenildi. Ersun Hoca, bu 4 oyuncuya gelen tekliflerin değerlendirilebileceğini de yönetime iletti.
SİNAN BOLAT HÂREKATI
Ersun Hoca, yerli takviyesi konusunda ise yönetime 4 isim verdi. Golcü tercihinde Mevlüt Erdinç ve Cenk Tosun'un isimlerini listeye yazan Yanal, Eskişehir'deki öğrencileri Erkan Zengin'le Veysel Sarı'yı da F.Bahçe'de görmek istediğini belirtti. Gökhan Gönül'ün ameliyat olması nbsp;sebebiyle sağ bekte endişe yaşayan Yanal'ın Veysel Sarı'da ısrarcı olduğu belirtildi. Ersun Hoca'nın son talebi ise 1 numara konusunda oldu. Geçtiğimiz sezonu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentilerin altında tamamlayan Volkan'ın tekrar sakatlanmasından korkan Yanal, bonservisi elinde olan Sinan Bolat'ın transferinin bir an önce bitirilmesini istedi.
FENER'DE ÇEVRE KONTROLÜ
Yeni sezon hazırlıkların sürdüren F.Bahçe, dün sabah algı yönetimi, çevre kontrolü ve yüksek konsantrasyon çalışması yaptı. Ritim Koordinasyon Uzmanı ve Bireysel Mentör Ebru Yıldırım eşliğinde özel tekniklerle yapılan çalışmanın ardından sarı-lacivertliler salonda anatomik adaptasyon ve kuvvet idmanı yaptı.
Yıldırımlı kapak
F.Bahçe Dergisi'nin yeni sayısı, Aziz Yıldırım'ın fotoğrafının üzerinde "Haklıyız, hakkımızı alacağız" kapağıyla çıktı. Dergide, şike davası sürecinin üzerinden geçen 2 yıla rağmen kulübün indirilen ağır darbenin dış ve dip dalgalarından etkilenmeye devam ettiği vurgulandı.


Emre'ye özel görev
Ersun Yanal, saha içindeki komutanını belirledi. Emre'yle özel bir görüşme yapan Yanal, "Saha içinde benim temsilcim sen olacaksın. Tecrübene ve kişiliğine güveniyorum. Bana yardımcı olmanı bekliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...