Yine derbi yine olay

Yine derbi yine olay

SPOR Haberleri

Maç öncesi soyunma odası koridorlarında başlayan gerginlik derbide sık sık hissedildi; son bölümde bir volkan gibi patladı. Volkan'la Sabri kavga etti.



EBOUE-DAVALA ŞARKI SÖYLEYİNCE
Alkışlamak şöyle dursun F.Bahçe-G.Saray derbisi yine gergin, yine istenmeyen görüntülere sahne oldu. Yaşanan gerilim maç öncesi soyunma odası koridorlarında tatsızlık yaşanmasına neden oldu. Futbolcular ısınmaya çıkmaya hazırlanırken, Eboue ile antrenör Ümit Davala'nın koridorlarda yüksek sesle şarkılar söylemesi F.Bahçelilerin tepkisini çekti. Bağırarak şarkı söylemeye devam eden ikili daha sonra sarı-lacivertli oyunculara doğru bakarak yüksek sesle uzun süre güldü. Zaten sinirleri gergin olan F.Bahçeli oyuncular Davala ve Eboue ile tartışmak üzereyken araya Teknik Direktör Aykut Kocaman girdi. Oyuncularını sakin olmaları yönünde uyaran Kocaman tansiyonu düşürerek yaşanması muhtemel çirkin bir olayı da önlemiş oldu.

VOLKAN'I DURDURMAKTA ZORLANDILAR
Derbi içinde de sık sık gerginlikler vardı. Emre ile Melo maç içinde sık sık pozisyonları bahane ederek itişirken devrenin bitiminde Gökhan Gönül'le Burak kapıştı, ikiliyi Hasan Şaş ayırdı. Özellikle son bölümdeki bir pozisyonda topu kovalayan Sabri F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel'in darbesine tepki gösterince kavga çıktı. Volkan Sabri'ye saldırınca diğer futbolcular araya girdi ama F.Bahçe kalecisini durdurmak mümkün olmadı. Riera'yla da takışan Volkan'ın üzerine bu defa Melo yürüdü. Olayları önce sakinleştiren Cüneyt Çakır sonra hem Volkan'a hem de Sabri'ye kırmızı kart gösterdi. Üç oyuncu değiştiren Fener'de kaleye Mehmet Topal geçti. Son dakikalardaki bir pozisyonda da Amrabat'la Kuyt birbirlerinin üzerine yürüdü.


İğneli sözler
G.Saray stoperi Semih Kaya, "F.Bahçe'yi tebrik ediyoruz, şampiyon bir takımı yendiler" şeklinde gönderme yaparken, Johan Elmander de, "Rakipten nbsp;ve taraftarından provokasyonlar vardı. Bizim taraftarımızın kalitesini bir kere daha anladık" dedi.



nbsp;Yine derbi yine olay

Filmin devamı!..
Maç sonrası G.Saraylı futbolcular geçen sezon olduğu gibi Saracoğlu'nun kendilerine ayrılan soyunma odası tahtasına mesaj yazdı. Semih Kaya'nın twitter hesabından yayınladığı mesajda, "Şampiyon geldik, şampiyon gidiyoruz... Kadıköy hatırası (2)... Filmin devamı..." ifadeleri dikkat çekerken futbolcular mesajın altına imzalarını attı.



nbsp;Yine derbi yine olay

ÇAKIR'A BÜYÜK TEPKİ
Derbi hakemi Cüneyt Çakır verdiği kararlarla her iki takım futbolcularından ve spor çevrelerinden tepki topladı. Sarı-kırmızılı futbolcular, F.Bahçe'nin iki golünde de faul olduğunu söyleyerek Çakır'ın başına toplandı. İlk golün başlangıcında Hamit'e yapılan faule düdük çalmayan Çakır, ikincisinde de Webo'nun Eboue'yi itmesini pas geçti. G.Saraylı futbolcular Çakır'a büyük tepki gösterirken F.Bahçeli futbolcular da nbsp;Kuyt'a yapılan hareketin nbsp;net penaltı olduğunu iddia etti.



Drogba çıldırttı
Didier Drogba maç sonrası instagram'dan G.Saray'ın soyunma odasındaki sevinç görüntüsünü yayınladı. nbsp;
Drogba, "G.Saray taraftarları nbsp;için üzgünüm fakat çok sıkıcı bir maçtı. Hiçbir şey kaçırmadınız" sözleri tepki çekti. nbsp;


Tafo önemsemedi
G.Saray Antrenörü Claudio Taffarel derbi sonrası, "Futbolun önüne geçen görüntüler vardı. Türk futbolunun ileri gitmesi ve değer kazanması için bunların bitmesi lazım" derken, "Bu maçın kazanılması ya da kaybedilmesi çok önemli değil. Biz hedefimize ulaştık" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...