Yılmaz Vural’ın yeni adresi belli oldu! Tecrübeli hoca 2. Lig yolcusu

Düzenleyen:
Yılmaz Vural’ın yeni adresi belli oldu! Tecrübeli hoca 2. Lig yolcusu

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural’ın yeni adresi belli oldu. 69 yaşındaki deneyimli hoca, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Sakaryaspor’un başına geçiyor. Ligde lider durumda olan Sakaryaspor, ligin bitmesine 7 hafta kala Ercümend Çoşkundere ile yollarını ayırmıştı.

Tecrübeli hoca Yılmaz Vural’ın yeni adresi belli oldu. En son 9 Mayıs 2021’de BB Erzurumspor’u çalıştıran Vural, TFF 2. Lig Kırmızı Grup Ligi’nde mücadele veren Sakaryaspor’un başına geçiyor. 

TRİBÜNDEN KARŞILAŞMAYI TAKİP EDECEK 

Yerel basında yer alan haberlere göre, Yılmaz Vural’ın kısa sürede imza atması beklenirken, 69 yaşındaki hocanın bugün saat 14.00'te Sakaryaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı karşılaşmayı tribünden takip edeceği öğrenildi.

YÖNETİMLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ 

Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollarını ayıran Sakaryaspor, Yılmaz Vural ile dün akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı.

Yılmaz Vural’ın yeni adresi belli oldu! Tecrübeli hoca 2. Lig yolcusu

LİGDE LİDER DURUMDA 

Sakaryaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan 31 maç sonunda 68 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...