Yılmaz Vural geri dönüyor

/ Kaynak: Fanatik
Yılmaz Vural geri dönüyor

SPOR Haberleri  / Fanatik

Teknik direktör arayışını sürdüren Gençlerbirliği, Yılmaz Vural ile büyük ölçüde anlaştı.

Spor Toto Süper Lig takımı Gençlerbirliği'nde teknik adam arayışlarında sona yaklaşıldı.
Başkent temsilcisinin yöneticileri, gün için deneyimli antrenör Yılmaz Vural ile bir araya geldi. Yaklaşık 6 saat süren görüşmenin ardından tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı vurgulandı.
16 haftası geride kalan ligde 13 puanla 16. sırada bulunan Kırmızı-Siyahlılar, sezona Stuart Baxter ile başlamış, İskoç hocanın gönderilmesi sonrası Mehmet Özdilek ile yoluna devam etmişti.
Özdilek'le yolların ayrılması sonrası ise kulüp başkanı İlhan Cavcav, Ankara'ya davet ettiği Fuat Çapa ile anlaşamamıştı.

Kulüpten açıklama geldi
Öte yandan Gençlerbirliği Kulübü Başkanvekili Niyazi Aktaş, teknik direktör Yılmaz Vural ile görüştüklerini doğruladı.
Aktaş, "En uygun teknik adamla anlaşarak kulübümüzün geleceğini kurtarmaya çalışacağız. Başkanımız İlhan Cavcav ince eleyip sık dokuyor. Bütün derdimiz bir hata yapmamak. Teknik direktör Yılmaz Vural ile görüşüyoruz. Bugün itibarıyla bir anlaşma sağlayamadık. Kendisiyle yarın son bir görüşme daha yapacağız" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...