Yılın transfer bombası patlıyor! Lucas Moura İstanbul'a geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yılın transfer bombası patlıyor! Lucas Moura İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe sezon sonunda Tottenham'dan ayrılacak olan Lucas Moura için devreye girdi. Görüştüğü takımlardan senelik 10 milyon euro maaş isteyen Brezilyalı oyuncunun menajeriyle pazarlıklar başladı.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yürüten Fenerbahçe'de gözler Lucas Moura'ya çevrildi. Sezon sonunda serbest kalacak olan Brezilyalı yıldızın sözleşme şartlarını araştıran Sarı-lacivertliler, transferi bitirmek için harekete geçti.

İngiltere Premier Lig'de Tottenham'da istediği forma şansını bulamayan Moura'nın kariyerine başka bir ülkede devam etmek istemesi Ali Koç'un iştahını kabarttı. Oyuncunun menajerine ulaşan Fenerbahçeli yetkililer, Moura'nın ne kadar maaş istediğini kendisine ulaştırdı.

Yılın transfer bombası patlıyor! Lucas Moura İstanbul'a geliyor

2018'de Tottenham'a transfer olan Lucas Moura 216 maçta 38 gol atıp, 27 asist yaptı

 

FENERBAHÇE'DEN LUCAS MOURA ATAĞI

Sport Italia'da geçen habere göre Lucas Moura'nın görüşeceği takımlardan en az 3 yıllık sözleşme ile 10 milyon euro maaş talep edeceği yazıldı. Bu talebin doğrultusunda çalışmalarını yürüten yönetimin rakamı düşürmesi durumunda Moura'ya resmi imza attıracağı belirtildi.

Tottenham'da gözden düşen 30 yaşındaki kanat oyuncusu, 10 lig maçında sadece 104 dakika sahada kaldı. Antonie Conte'nin planlarıı arasında yer almayan Brezilyalı oyuncunun Türkiye, Suudi Arabistan ya da ülkesi Brezilya'dan bir takımla anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...