Yıldızlar Türkiye'den kaçıyor

Düzenleyen:
Yıldızlar Türkiye'den kaçıyor

SPOR Haberleri

Samuel Eto'o'nun yardım maçı için Antalya'ya gelen dünyaca ünlü futbolcular, darbe girişiminin ardından apar topar Türkiye'den ayrılmaya başladı.

Antalyasporlu futbolcu Samuel Eto'o'nun düzenlediği maç iptal olurken geriye dönüşler de başladı. Bir çok yıldız futbolcunun Türkiye'ye geldiği dev organizasyon için ummadıkları bir gelişmeyle karşı karşıya kalan yıldız isimler, valizleriyle havaalanında kaldı.

PUYOL: BİZ İYİYİZ, ENDİŞELENMEYİN

Barcelona'nın eski kaptanı Charles Puyol konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz iyiyiz, endişelenecek bir şey yok. Gelişmelerle ilgili bilgi bekliyoruz. Ülkeden ne şekilde ayrılacağımızın bize bildirilmesini bekliyoruz" dedi.

HAVA SAHASININ AÇILMASINI BEKLEDİLER

Barcelona Kulübü ve İspanya Dış İşleri Bakanlığı'nın da oyuncuların tahliyesi için seferber oldukları bildirildi. Uzun bir süre otellerinden çıkmalarına izin verilmeyen ve orada tutulan Puyol, Deco, Abidal gibi isimler kapalı olan hava sahasının açılmasını bekledi. Ardından özel bir uçakla Barcelona'ya dönmek üzere harekete geçti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...