Yıldız yağmuru

Yıldız yağmuru

SPOR Haberleri

Ghezzal ve Rosier bitiyor. Diego Costa, Teixeira ve Bruma’nın da gelişiyle Kara Kartal Şampiyonlar Ligi’nde yüksekten uçacak

MURAD TAMER

Beşiktaş transferde şu ana kadar sessiz ama derinden ilerliyor. Kulübün bütçesi, borçları, transfer limiti gibi çok kısıtlayıcı etkenler olmasından dolayı siyah beyazlı yönetim ince eleyip sık dokuyor. Öncelikli olarak Ghezzal ve Rosier’in tekrar takıma katılması hedefleniyor. Leicester City’nin bonservis konusunda inadı kırıldı. Büyük ihtimalle 4 milyon civarı bir bonservis bedeli karşılığında Ghezzal’ın tapusu alınacak.

Tapusu alınacak
Sporting’in Rosier’in kiralanması için şart koştuğu 5 milyon avro satın alma opsiyonunu düşürmesi bekleniyor. En büyük bomba ise Diego Costa... Bonuslar ve imza parası konusunda kıran kıran pazarlık yapılıyor. Mutlu son yakın gibi görünüyor. PSV’de forma giyen Bruma da Beşiktaş’a çok yakın. En başından beri el sıkışılan Teixeira ise bavulunu hazırlamaya başladı bile.

TEMPO DÜŞMÜYOR
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çift antrenmanla devam etti. Sabah kondisyon çalışmasının ardından akşam antrenmanında ise taktik idman sonrası yarım sahada çift kale maç yapıldı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...