Yıldız isim yuvasına geri dönüyor! Beşiktaş İbrahim Üzülmez ile anlaştı

Düzenleyen:
Yıldız isim yuvasına geri dönüyor! Beşiktaş İbrahim Üzülmez ile anlaştı

SPOR Haberleri

Bu dönem bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez getiriliyor. Kısa bir süreliğine Siyah-beyazlı ekibin başına getirilecek olan Üzülmez, yeni sezonda koltuğu Şenol Güneş'e devredecek.

Önder Karaveli ile bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş’ta yeni teknik direktör belli oldu. Gündeme yerli ve yabancı birçok isim gelirken, Siyah-Beyazlı yönetim İbrahim Üzülmez konusunda anlaştı. 

ANLAŞMA SAĞLANDI 

Dün akşam Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş, Sarıyer’de bulunan bir balıkçıda buluştu. Alınan bilgiye göre önümüzdeki sezon için Güneş’le anlaşma sağlandığı öğrenildi. İbrahim Üzülmez'in ekibiyle birlikte Şenol Güneş'in yardımcılığını yapacağı kaydedildi.

Yıldız isim yuvasına geri dönüyor! Beşiktaş İbrahim Üzülmez ile anlaştıBalıkçıda buluştular.

SEZON SONUNA KADAR TAKIM ÜZÜLMEZ’E EMANET 

Alınan son bilgiye göre Beşiktaş sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez’e emanet olacak. Üzülmez ve ekibinin, önümüzdeki sezon Şenol Güneş'in ekibinde olması yüksek ihtimal. Ancak sezon sonunda Üzülmez'in başka bir yol izleme durumu da var.

Yıldız isim yuvasına geri dönüyor! Beşiktaş İbrahim Üzülmez ile anlaştıSezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...