Yıldız basketbolcuya bıçaklı saldırı girişimi! Errick McCollum'u çevredekiler kurtardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yıldız basketbolcuya bıçaklı saldırı girişimi! Errick McCollum'u çevredekiler kurtardı

SPOR Haberleri

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Anadolu Efes formaları da giyen Pınar Karşıyaka'nın Amerikalı yıldızı Errick McCollum, hamile eşi ve 2 yaşındaki çocuğunun yanında bir magandan bıçaklı saldırısına uğramaktan etraftaki vatandaşlar sayesinde kurtuldu.

Pınar Karşıyaka'nın Amerikalı yıldızı Errick McCollum, bıçaklı saldırı girişimiyle karşı karşıya kaldı. İzmir'de yaşanan olayı Twitter hesabından duyuran tecrübeli basketbolcuya geçmiş olsun mesajı yağdı.

https://twitter.com/ErrickM3/status/1588967423776288769

KİMSE GÖRMESE BIÇAKLAYACAK!

Türkiye'de daha önce Galatasaray ve Anadolu Efes formaları da giyen 34 yaşındaki McCollum, şu paylaşımı yaptı:

"İzmir'deki arkadaşlarım/hayranlarım. Bu beyaz Mercedes'in sahibini polise bildirin. Park yerimde aptal gibi davrandı ve arabamdan inene kadar saldırganlıkla yaklaştı. Ondan daha büyük ve genç olduğumu görünce bıçakla bana yaklaştı, o sırada insanlar onu durdurdu."

SALDIRGANI İFŞA ETTİ

İzmir'de bir AVM'nın otoparkında yaşanan olayda saldırganın fotoğrafını Twitter'da paylaşan Amerikalı yıldız,

"Olayların büyümesini çevredeki iyi niyetli insanlar önledi. Siziksel müdahalede bulundular. Eğer müdahale etmeselerdi kim bilir işler hangi boyuta varacaktı. İşin kötüsü yanımda hamile eşim ve 2 yaşındaki oğlum vardı. Bu sebeple karşımdaki şahısla uğraşırken aynı zamanda onların güvenliğinden emin olmak durumundaydım." 

https://twitter.com/ErrickM3/status/1588969270599614464   

Yıldız basketbolcuya bıçaklı saldırı girişimi! Errick McCollum'u çevredekiler kurtardı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...