Yıldırım veda edecek mi?

Yıldırım veda edecek mi?

SPOR Haberleri

Karar sonrası gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım, daha önce “Dava sonuçlanınca başkanlığı bırakacağım” demişti…

3 Temmuz 2011'den bu yana büyük bir baskı altında olan Fenerbahçe camiasının beklediği müjdeli haber dün geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından bozulan 31 sanığın yargılandığı davada 5. duruşma görüldü. Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcılık Aziz Yıldırım'ın, “suç örgütü kurmak” ve “şike” suçlarından beraatini istedi. Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, “Bütün camiamızın gözü aydın. Allah'ımıza şükürler olsun. Bugünleri de gördük” sözleriyle müjde verirken, 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin nihai kararı 9 Ekim Cuma günü saat 16.00'da yapılacak 6. duruşmada vermesi bekleniyor.
Karşı taarruza geçilecek
Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un yanlış yaptığını iddia eden Trabzonspor avukatı, “Yeniden yargılama yanlıştı. Mahkemenin hukuk üstünlüğüne uyan bir karar vereceğine inanıyoruz” dese de Cuma günü Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının beraatine, dolayısıyla Fenerbahçe'nin aklanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yönetim, beraat kararının ardından TFF'ye, dönemin TFF yöneticilerine, PDFK ve Etik Kurulu üyelerine ayrıca UEFA'ya tazminat davaları açmaya hazırlanırken, Mehmet Ali Aydınlar'ın söz verdiği gibi 45 milyon avroyu ödeyip ödemeyeceği merak ediliyor. Ancak en çok merak edilen son kongrede, “Mahkeme sonuçlanana kadar başkanım. Ondan sonra yokum” diyen Aziz Yıldırım'ın ne yapacağı!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...