Yıldırım Demirören'den AB'ye yeşil ışık

Yıldırım Demirören'den AB'ye yeşil ışık

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, G.Saray'dan gelen 'AB pasaportlu futbolcu yabancı sayılmasın' teklifine olumlu cevap verdiği iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu ile ligdeki 17 kulübü karşı karşıya getiren 6+0+4 yabancı sınırlaması konusunda tarafların AB statüsündeki oyuncuların yerli kontenjanında oynaması yönünde anlaştığı iddia edildi. Konu ilk olarak Galatasaraylı yöneticiler tarafından gündeme getirilmiş ve önceki gün de Ünal Aysal kendi otelinde Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'le görüşmüştü. İşte bu gelişme sonrası Demirören'in isteğe 'olur' verdiği öğrenildi.
KULÜPLERİN ÖNÜNÜ TIKAMAYIZ
Görüşmede Demirören'in Aysal'a, "Bu yeni ve ortak bir talep. Pazartesi günü Federasyon'a gittiğimde hukukçu arkadaşlarımızla konuşur talimatlar buna müsade ediyorsa böyle bir karar alırız. Bundan endişeniz olmasın. Bu olabilecek bir şey. Bizim kulüplerin önünü tıkamak gibi bir tavrımız olamaz" dediği iddia edildi. Bu gelişme üzerine sarı-kırmızılı yönetim bu konuda mahkeme yoluyla yapacağı başvuruları dondurma kararı aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...