Yıldırım Demirören açıklama yaptı, Twitter'da TT oldu

Yıldırım Demirören açıklama yaptı, Twitter'da TT oldu

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA'dan gelen yazı, Yargıtay'ın Aziz Yıldırım kararı, ve yabancı kontenjanı hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, kritik bir açıklama yaptı. Demirören, UEFA'dan Fenerbahçe ile ilgili bir karar gelmesi durumunda, "UEFA'dan gelecek yazının içeriğine göre, bir yazı gelirse, federasyon tabii ki oturup bir değerlendirme yapacaktır" ifadelerini kullandı. Anayasaya göre tahkim kararları bozulmaz. UEFA toplanmamızı isterse toplanırız. Gelen yazının içeriğine göre bakarız" diye konuştu.

YABANCI SINIRI İÇİN İMZA
Demirören, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili de şunları söyledi: "Yabancı futbolcu konusundaki kararımızı 3 yıllık olarak aldık. Yeni sezonda bu durum aynen devam edecektir. Ancak değiştirilmesi isteniyorsa 18 Süper Lig kulübünün imza vermesi gerekmektedir. Bir eksik bile olsa Tahkim yolu açılır ve istenilen hedefe varılmaz."

TWİTTER'DA TT OLDU
Demirören'in açıklamaları sosyal medyada çok konuşulurken Twitter'da ise TT oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...