Yıldıray Baştürk: Kartal üzerine gitsin

Yıldıray Baştürk: Kartal üzerine gitsin

SPOR Haberleri

Alman ekibinin savunmada sıkıntılar yaşadığını söyleyen eski millî futbolcu “Savunmaları oturmadı. Beşiktaş önde basarsa sonuç alabilir. Zaten çekiniyorlar” dedi

Uzun yıllar Bundesliga’da ter döken millî takımın unutulmaz isimlerinden Yıldıray Baştürk, Beşiktaş-B. Dortmund maçını duhuliye’ye değerlendirdi. Dortmund’un Bayern’den sonra Almanya’nın en önemli takımı olduğunu söyleyen Baştürk “Favori Dortmund gibi görünse de Beşiktaş kurduğu iyi kadroyla sonuç alabilir. Onlar da Beşiktaş’tan çekiniyor” diye konuştu.

Korktukları üç isim
Dortmund’un ligde Freiburg, Hoffenheim ve Leverkusen’den toplam 7 gol yediğini hatırlatan Yıldıray Baştürk “Oturmamış bir defansları var. Hummels’in bu hafta daha yeni takıma dâhil olması, Emre Can’ın yokluğu Dortmund adına bir handikap. Beşiktaş önde baskı kurarsa savunmayı hata yapmaya zorlayabilir. Pjanic, Batshuayi ve Ghezzal’dan korkuyorlar” değerlendirmesinde bulundu.

MAÇ LAHOZ'UN
Bizi kazana atacaklar

∂ Beşiktaş’ın formu ve yıldız transferleri Dortmund’u endişelendirdi. Sportif Direktör Michael Zorc “İstanbul’da çok iyi oynamalıyız” derken takımın oyun yöneticisi Sebastian Kehl “Türk taraftarlar bizi bir kazanın içine koymaya çalışacak” ifadelerini kullandı. Öte yandan maçı İspanyol hakem Mateu Lahoz'un yöneteceği açıklandı.

Alex ve Vida yok
Yeni Malatyaspor maçında sakatlık geçiren Alex Teixeira ile Domagoj Vida, Dortmund maçında oynayamayacak. Vida’nın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtildi. Beşiktaş, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...