Yeter ki böyle oynayalım

Yeter ki böyle oynayalım

SPOR Haberleri

A Milli Takım hocası, "İkinci yarıdaki futbolu her maçta oynarsak problem olmaz" dedi

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Bulgaristan önünde maçın ikinci yarısında çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyleyerek, "Rakibi kalemize bile getirmedik. Devre arasında oyuna bir küçük dokunmamız gerekti. İlk yarıda fazla hücumcuyla oynayalım dedik, olmadı. İkinci yarı orta sahayı güçlendirdik. Ben özellikle ikinci yarı zevk aldım. Umarım izleyenler de keyif almıştır" sözlerini kullandı. Fatih hoca, "Futbolun tüm güzellikleri vardı. Frikik vardı, gol vardı, hücum vardı. Kazakistan da zor maç olacak. Sıcak havada, bunaltıcı bir hava olacak. Ama böyle devam edersek rahat alırız. Kazakistan'ı yendiğimizde 4 maçımız kalıyor, 3'ü kendi evimizde. Artık böyle oynadığımız gibi devam etmeliyiz. Gerisi kolay" şeklinde konuştu.

Hocama teşekkürler

Bulgaristan önünde ilk kez A milli olan Yasin Öztekin, mücadele sonrası, "Öncelikle Fatih Hocama teşekkür ediyorum. Bana şans verdiği için. Elimden geleni yaptım. Bizim için her maç önemli. Kazakistan maçı öncesi moral oldu. Oraya kazanmak için gidiyoruz" açıklaması yaptı.

Yasin-Emre siftah yaptı

Fatih Terim, bu sezon Galatasaray'da sergilediği performansla şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Yasin Öztekin ile Bursaspor'daki etkili oyunuyla dikkati çeken Emre Taşdemir'i Bulgaristan karşısında ilk 11'de sahaya sürdü. İki futbolcu ilk defa A Milli Takım forması giymenin heyecanını yaşadı.

İlk 11'de 4 Bursalı

Türkiye'nin Burgaristan ile oynadığı özel maçın ilk 11'inde Bursaspor'dan 4 futbolcu yer aldı. Fatih Terim, Bulgaristan karşısında Bursasporlu Serdar Aziz, Emre Taşdemir, Ozan Tufan ve Volkan Şen'i ilk 11'de oynattı. Bu arada Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül ise A Milli Takım ile 50. maçına çıktı.



Yeter ki böyle oynayalım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...