Yerli Motta'ya talipler var

Yerli Motta'ya talipler var

SPOR Haberleri

Almanya'da kiralık olarak Kaiserslautern forması giyen, bonservisi ise HSV Hamburg'da bulunan Kerem Demirbay, Lazio'nun gündemine geldi.

Almanya'da kiralık olarak Kaiserslautern forması giyen, bonservisi ise HSV Hamburg'da bulunan Kerem Demirbay için yeni bir transfer iddiası geldi.İtalyan basınında yer alan habere göre, Hamburg ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Almanya doğumlu Türk oyuncu, Lazio'nun transfer listesinde yer alıyor.21 yaşındaki futbolcuyu listeye alan Laziolu yetkililerin sezon sonunda Hamburg'un kapısını çalacağı ancak Benfica, Napoli, Tottenham ve Borussia Monchengladbach'ın da temaslarını sürdürdüğü belirtildi.


MENAJERİ 'MOTTA' DEMİŞTİ...
Adı bir dönem Fenerbahçe ile de transfer dedikodularına karışan Kerem'in menajeri Ersin Akan, oyuncusunun İtalyan takımlarına karşı sempatisi olduğunu açıklarken, Roma'da kiralık forma giyen Salih Uçan ile de görüştüğünü belirtmişti.Oyuncusunu, "Kerem daha çok Nuri Şahin'in pozisyonunda oynuyor. Barcelona'daki günlerinde Thiago Motta ya da Villareal'li Bruno Soriano da diğer benzer isimler." sözleriyle tanımlayan Ersin Akan, kendilerine gelecek en iyi teklifi değerlendirerek bir karar vereceklerini açıkladı."Büyük kulüpler ve Anadolu kulüplerinden her transfer döneminde mutlaka teklif geliyor. Fenerbahçe'nin de beni istediğini, biliyorum" sözlerini kullanan Kerem Demirbay'ın bonservis bedeli 1 milyon euro olarak dikkat çekiyor.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...