Yerimizi koruduk

Düzenleyen:
Yerimizi koruduk

SPOR Haberleri

37 bin 400 puana ulaştık, 39 bin 400 puanlı Belçika’yı takibi sürdürdük, Çekya ile aradaki farkı açtık ve 10. sırayı büyük ölçüde garantiledik

UEFA Avrupa Ligi’nde önceki gün 3 sınavımız vardı. Kulüpler bazından ayrı olarak ülkemiz adına maçların farklı bir anlam ve önemi vardı. Her galibiyet ve beraberlik uluslararası alandaki sıralamamızı belirleyecekti. Beşiktaş kazandı, Osmanlıspor berabere kaldı ve ülke puanına katkı sağladı. Fenerbahçe ise Krasnodar’dan puansız döndü. UEFA’daki ülke puanını 37 bin 400’e çıkaran Türkiye 39 bin 400 puanla 9. sırada yer alan Belçika’yı takibini sürdürdü. Ki Belçika’nın da Avrupa Kupası’nda yoluna devam eden 3 takımı bulunuyor. Türkiye’nin rakibini geçebilmesi için 3 takımımızın da turu geçmesi ve sonraki turlarda Belçika ekiplerinden daha başarılı olması gerek.

Çekya’nın tek kulübü var
Ki bu puanlar kulüplerimizin Avrupa Kupaları’na direk veya ön elemeden katılmasını ve kulüp sayısını belirleyecek. Şu anki tabloya göre mevcut durumu korumuş ve ülke puanı olarak en kötü 10. sırada bitirmeyi garantilemiş görünüyoruz. En yakın takipçimiz Çekya ve onun puanı 32 bin 975. Avrupa Kupaları’nda bir tek Sparta Prag’ı var ve o da deplasmanda Rostov’a 4-0 yenildi ve büyük oranda elendi. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...