Yepyeni Trabzonspor

Düzenleyen:
Yepyeni Trabzonspor

SPOR Haberleri

Büyük bir değişime gidecek olan bordo-mavili takım sil baştan kurulacak. Sözleşmesi bitenlerle yollar ayrılacak, birçok oyuncu da satış listesine konulacak…

Trabzonspor'da 3. Ersun Yanal dönemi resmen başladı. Bordo-mavili kulüp tecrübeli hocayla 2 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. KAP'a yapılan açıklama sonrası Yanal'ın ilk yıl için 1 milyon 450 bin avro, ikinci yıl için de 1 milyon 800 bin avro alacağı belirtildi. Kâbus gibi bir sezon yaşayan Trabzon'da bu imzayla birlikte değişim rüzgârı da başladı. İlk olarak Trabzonspor'da kaybolan ruhu kazanmaya çalışacak olan Yanal, kadroyu da büyük ölçüde yenileyecek. Bordo-mavili takımda sözleşmesi biten isimlerin çoğuyla yollar ayrılacak, ayrıca birçok isim de satış listesine konulacak. Yönetime ilerleyen günlerde gidecek-kalacak oyuncularla ilgili ayrıntılı bir rapor sunacak olan Yanal, şimdiden kolları sıvadı. 
Oyunculara kapı açık
Kiralık olarak bu sezon kadroda yer alan Akakpo, Salih Dursun ve Marko Marin'in yanı sıra Fatih Atik, Bosingwa, Mustafa Yumlu ve genç kaleci Yavuz Akgün'ün sözleşmesi doluyor. Yönetimin, bu isimlerden Fatih, Marin ve Salih'le yola devam etmeyeceği, diğer isimler konusunda ise teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından karar verileceği belirtildi. Ayrıca başka takımlarda kiralık olarak oynayan 14 isim de haklarında verilecek kararı bekliyor. Bordo-mavililerin göndermeyi planladığı isimleri takasta kullanacağı, özellikle yabancı oyunculara gelecek tekliflere de açık olduğu belirtildi. Sözleşmesi devam eden oyunculardan Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz'ın satış listesine konmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...