Yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı

Yenilgi sonrası gözyaşlarını tutamadı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, 2-0'lık Gaziantepspor yenilgisi sebebiyle göz yaşlarını tutamadı.

Galatasaray İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Gaziantepspor maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Açıklamalarına başladığı esnada bir taraftarın çalan cep telefonu, Başkan Özyalçın'ı kızdırdı. Gergin olduğu gözlenen Özyalçın, telefonun uzun süre çalması üzerine sinirlenerek, "Kapar mısın, şu telefonu. Kapar mısın arkadaşım. Lütfen kapatır mısın?" diyerek, tepki gösterdi. Mağlubiyetin üzüntüsünü yaşayan Özyalçın, açıklamalarının sonuna doğru ise gözyaşlarını tutamadı. "Gözlerinizde yaş görüyoruz, ağladınız mı?" sorusuna Özyalçın, "Evet. Her Galatasaraylı üzgündür. Galatasaraylı üzülür. Biz Şampiyonluğa alışığız. Galatasaray'ın her branşta bir mecburiyeti vardır. Üzülmemek elde değil diye konuştu.

"ÇALKANTILI SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"
Özyalçın, Galatasaray'ın çalkantılı bir süreçten geçtiğini belirterek, mağlubiyetin güzel bir tarafının olmadığını ifade etti. Özyalçın, "Galatasaray sportif bağlamda, bir çalkantılı süreçten geçiyor. Bugünkü maça yönelik takım kadrosuna baktığımızda, hücum blokumuzun, yani ofansif kısmının, eksik olduğunu görüyoruz. Bunu Gaziantepspor'un galibiyetini gölgelemek için söylemiyorum. Onları kutluyorum. Ama Galatasaray, sportif bağlamda, bu dalgalanma sürecinde, önce maliyeyi düzeltecek. Ondan sonra da, beklenen sportif başarıyı kazanacaktır. Ben taraftarımıza, sitem etmek istemem" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...