Yeniler turp gibi

Düzenleyen:
Yeniler turp gibi

SPOR Haberleri

Mali Fair Play kriterleri sebebiyle dikkatli davranan ve bonservisi elinde oyuncuları tercih eden sarı-lacivertliler, en yüksek bonservis ücretini yeni maestro için harcayacak

Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe, savunmaya yaptığı takviyelerin ardından gözünü 10 numara transferine çevirdi. Takımdan ayrılan Caner Erkin'in yerine İsmail Köybaşı'yı, Bruno Alves'in yerine de Martin Skrtel'i transfer eden sarı-lacivertliler, kapıları tamamen kapattığı Diego Ribas'ın yerini doldurmak için de kolları sıvadı. Brezilyalı oyuncunun ısrarla takımdan ayrılmak istemesinden sonra ipleri koparan Fenerbahçe, takımın liderliğini üstlenecek bir oyuncu arayışında. Finansal Fair Play kuralları yüzünden yüksek maliyetli transfer yapamayan ve ücret konusunda dikkatli davranan sarı-lacivertliler, en yüksek bonservis ücretini 10 numara transferinde kullanmak istiyor. Sarı lacivertli yönetim bu yüzden acele etmiyor ve ince eleyip sık dokuyarak temkinli hareket ediyor. 

Ziyech, Valbuena, Belhanda…

Bir süredir özellikle Faslı Hakim Ziyech üzerinde duran Fenerbahçe, Twente’de forma giyen ve 2018 yılı temmuzuna kadar sözleşmesi olan 23 yaşındaki futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle beklemeye geçti.  Sarı-lacivertlilerde 31 yaşındaki Fransız Mathieu Valbuena ve 26 yaşındaki Faslı Younes Belhanda isimleri de gündeme geldi ancak onlar da kulüpleriyle 2018 yazına kadar olan sözleşmeleri ve yüksek ücretleri nedeniyle askıya alındı. Fenerbahçe 10 numara transferinde hassas davranırken, Teknik Direktör Vitor Pereira, bugüne kadar yapılan transferlerden çok memnun ve takımının yeni sezon için iskeletinin oluştuğunu düşünüyor. Portekizli teknik adam, kadroya katılacak yeni 10 numaraya göre yeni sezonun oyun anlayışını şekillendirecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...