Yeniden Elneny

Yeniden Elneny

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılarda performansı unutulmayan 29 yaşındaki oyuncuyu Arsenal kadroda tutmayacak. Sergen Yalçın eski öğrencisini takımda görmek istiyor.

Murad Tamer

Beşiktaş'ta gündeme yeni ama tanıdık bir isim geldi. Yeni sezon için 6-8 numara bölgesine de takviye yapmak isteyen siyah beyazlılar iki sezon önce takımda kiralık olarak forma giyen Elneny'nin peşine düştü. Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Fernando Lucas Martins'in kulübüyle bonservis problemini halledememesi üzerine eski yıldızına yöneldi.

1,5 milyon verelim
Arsenal'le bir yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu gelecek sezon kadroda tutulmak istenmiyor. İngiliz ekibinin, tecrübeli futbolcunun 2,5 milyon avro olan yıllık ücretini ödemek istememesi üzerine devreye Beşiktaş girdi. Siyah beyazlı yönetim bu rakamın yüzde 60'ını (1,5 milyon avro) karşılayıp Sergen Yalçın'ın çok istediği oyuncuyu kiralama bedeli ödemeden bitirmek istiyor.    

ÜÇ YILLIK ANLAŞMA
Kenan'da mutlu son

Beşiktaş, Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen ve bonservisi elinde olan Kenan Karaman'ı renklerine bağlıyor. Millî futbolcu ile üç yıllık anlaşmaya varıldı. Geçen sezon 27 maça çıkan Kenan, 7 gol atıp, 2 asist yaptı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...