Yazarımız Balkan Ralli Kupası'nda kaza atlattı, Geçmiş olsun Burcu

Düzenleyen:
Yazarımız Balkan Ralli Kupası'nda kaza atlattı, Geçmiş olsun Burcu

SPOR Haberleri

Çanakkale’de düzenlenen Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası’nın 4. yarışı Rally Troia, dün Truva heykeli önündeki seremonik startla başladı.

Gerçekleşen yarışta Bayramiç ilçesine bağlı Söğütgediği köyü yakınlarında yazarımız ve usta pilot Burcu Çetinkaya Bucak ile ikinci pilot Emire Cantürk Eren’in aracı alev aldı. Çan Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale ederek aracı söndürdü. Eren’le birlikte kazadan yara almadan kurtulan Çetinkaya, paylaştığı fotoğrafın altına, “Bugün arabadan indiğimiz andaki fotoğraf. Aracımız bilinmeyen bir sebepten yandı. Ormana ve insanlara risk oluşturmayacak bir yerde durabilmeyi, son anda kimsenin canına zarar gelmeden inebilmeyi Rabbim nasip etti. Hem şükrediyorum ve biliyorum ki her şerde bir hayır vardır. Maddi ve manevi yarışabilmek için verdiğim mücadelede iki yarış üst üste ve bu kez böyle tatsız bir şekilde yarış dışı kalmış olduk. Elimde değil çok üzgünüm...” notunu düştü. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...