Yaz spor okullarına büyük ilgi

Yaz spor okullarına büyük ilgi

SPOR Haberleri

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen İl Spor Merkezleri 43.405 çocuk ve gencimiz katılımıyla devam ediyor

24 ilçede, 24 farklı branşta, 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak hizmet veren spor okulları bu sene de kapılarını açtı. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirmeleri için mükemmel bir imkân olan yaz spor okullarına şimdiye kadar 43.405 çocuk ve gencimiz kayıt yaptırdı.


Yaz Spor Okulları, sağlıklı bir ortamda, alanında uzman antrenörler eşliğinde yapılan çalışmalar ile tüm hızıyla devam ederken, nbsp;çocukların fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlıyor.
Yaz spor okullarına büyük ilgi

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, 24 farklı branşta yaz spor okullarını açtıklarını kaydederek, yaz spor okullarına yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.
Çalışmaların çok güzel bir aile ortamında devam ettiğini ifade eden İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, yaz spor okulları kapsamında engelli sporcularımızı da unutmadıklarını belirtti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç, 24 farklı branşa ek olarak 4 engelli branşını da Yaz Spor Okulları kapsamına dâhil ettiklerinin altını çizdi.


Ailelerin de çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmelerini sevindirici bir gelişme olarak ifade eden İl Müdürümüz, "Ailelerin de çocuklarını spora yönlendirmede daha duyarlı hale gelmeleri bizi sevindiriyor. Ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilecekleri özelliklere sahip okullarımızda spor yapanların arasından, yarının şampiyonları olabilecek kabiliyette çocuklarımızın çıkacağına inanıyorum" dedi.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...