Yasin Öztekin'den penaltı açıklaması: 'İçim rahat'

Düzenleyen:
Yasin Öztekin'den penaltı açıklaması: 'İçim rahat'

SPOR Haberleri

Karabükspor maçında Galatasaray'ın tek golünü atan Yasin Öztekin, kazanmalı gereken bir karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Yasin "Oyunun kontrolü bizdeydi. Kalemize çok gelemediler, bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik maç farklı olurdu. Kötü bir kayıp bizim için. Bunu telafi etmemiz lazım. Aslında çok kötü oynamadık ama skora yansıtamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakmamız lazım" dedi.

Attığı golde topu elle önüne aldığı şeklindeki itirazlara ve hakem Cüneyt Çakır'ın pozisyonu kendisine sorması hakkında da konuşan Yasin "Rakip takımdaki arkadaşlar topun elime değdiğini söyledi ama top elime değil omzuma değdi. Benim içim rahattı. El olsaydı hakeme söylerdim, kendimden emindim. Cüneyt hoca (Çakır) sordu, ben de 'El yok' dedim" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...