Yasemin anavatanı için de kazanmak istiyor

Düzenleyen:
Yasemin anavatanı için de kazanmak istiyor

SPOR Haberleri

Amsterdam’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda 10 bin metreden sonra 5 bin metrede de altın madalya alarak duble yapan Yasemin Can, gururlu, yorgun ve buruk olduğunu açıkladı.

Sonia O’Sullivan ve Elvan Abeylegesse’den sonra bu iki mesafede altın alan ikinci “Türk”, üçüncü “Avrupalı” olan 19 yaşındaki Yasemin Can, duygularını Fransız haber ajansına anlatırken, ilginç ifadeler kullandı. Asıl adı Vivian Jemutai olan, 2016 Mart ayında Türkiye için yarışma hakkını elde eden Yasemin Can, “Buraya gelirken herhangi bir beklentim yoktu. Şimdi hastayım ve öksürüyorum. Buradan ayrılırken, iki altın madalyayı hasta hasta kazandığımı hatırlayacağım. Umarım bir gün anavatanım Kenya için de altın madalya kazanırım. Çünkü Kenya’daki hayranlarım durumumu biliyorlardı ve bana destek veriyorlardı” ifadelerini kullandı. Yasemin’in dublesi Avrupa medyasında da manşetlere çıkarıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...