Yaşar Kemal Uğurlu'dan özür diledi... "Evlat acısı yaşadığını bilmiyorduk"

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Yaşar Kemal Uğurlu'dan özür diledi... "Evlat acısı yaşadığını bilmiyorduk"

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu hedef alan sert sözlerini geri çekti! Kulüpten yapılan açıklamada oğlu ameliyat olan hakeme geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Adana Demirspor'dan Yaşar Kemal Uğurlu açıklaması... Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki kararlarıyla Adana ekibinin tepkisini çeken hakemin, maç saatinde oğlunun ameliyat olduğunu öğrenen başkan Murat Sancak, kulüp hesabından yaptığı açıklamayla ağır sözlerini geri aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolun sadece sonuca odaklı bir oyun olmadığını ve genç hakemimizin içinde bulunduğu psikolojik durumun kendisini olumsuz etkilediğini, bir babanın evladını her an düşünmesinin ve konsantrasyon sorunu yaşamasının gayet normal bir durum olduğu kanaatindeyiz" dendi.

Yaşar Kemal Uğurlu'dan özür diledi...

MAÇ GÜNÜ OĞLU HASTANEYE KALDIRILDI

Bordo-Mavililer'in 1-3 kazandığı maçın 6. dakikasında ev sahibi aleyhine verilen penaltı kararı çok tartışılmış ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, maçın ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. TV100'de yorumculuk yapan eski hakem Deniz Ateş Bitnel'e konuşan Uğurlu, "Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı, aklım oradaydı" demişti.

MURAT SANCAK NE DEMİŞTİ?

Maç çıkışı konuşan Adana Demirspor başkanı şunları söylemişti:

"Statta olsaydım 3 tane televizyon kırmıştım. Maalesef cezalı olduğum İçin kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın; tiyatro seyretti tüm Türkiye! Ne diyeyim şimdi hazır ve nazır bekliyorlar ceza vermek için. Söylenecek şeyler söylendi. Ama kimsenin hakkı kimsede kalmayacak. Provoke edilmek istenildi ama sağduyulu taraftarımız bu oyuna gelmedi. Sağ olsunlar kursaklarında kaldı. Amaçlarına ulaşamadı. Onlar kendilerini biliyorlar. Gün ola hayır ola. Onurlarıyla eksiklere rağmen mücadele ettiler, takımımı tebrik ediyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...