Yaşar Kemal Uğurlu'dan Adana itirafları... "Penaltıyı yanlış görmüşüm"

Düzenleyen:
Yaşar Kemal Uğurlu'dan Adana itirafları... "Penaltıyı yanlış görmüşüm"

SPOR Haberleri

Yaşar Kemal Uğurlu, Adana Demirspor - Trabzonspor maçındaki kararlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tartışmalı hakem, "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten" dedi.

Adana Demirspor - Trabzonspor maçının tartışmalı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, "Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı, aklım oradaydı" dedi.

Bordo-Mavililer'in 1-3 kazandığı maçın 6. dakikasında ev sahibi aleyhine verilen penaltı kararı çok tartışılmış ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, maçın ardından sert açıklamalarda bulunmuştu. TV100'de yorumculuk yapan eski hakem Deniz Ateş Bitnel'e konuşan Uğurlu, yanlış karar verdiğini kabul etti.

"ÖBÜR AÇIDAN GÖRSEM BEN DE VERMEZDİM"

Hakem arkadaşıyla telefonda konuştuklarını aktran Bitnel'e göre Uğurlu şunları söyledi: "Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi. İlk yarının sonuna 6 dakika ekleyip 4 dakikada bitirmemin sebebi de aklımın oğlumda olması."

Yaşar Kemal Uğurlu'nun açıklamaları şöyle: "Ben Trabzon'a geçtiğimiz ay cenaze dolayısıyla gittim. Çok sevdiğim bir abimin babasının cenazesine gittim. 29 Mart tarihiydi. Ben Trabzon'a bu hafta gitmişim gibi gösterip beni zan altında bırakan kişiyi gördüğüm yerde bunun hesabını soracağım. Bir de bu insanın tuttuğu oruçlar kabul mu olacak?

 

Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı. Şu anda da hastanede zaten. Ameliyat olacak. Maç günü maçı geri iade edemezdim. Türk futbolunun ve içinde bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi adına bunu yapamazdım."

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...