Yarın mazbata alacak yönetim transferde gaza basacak

Yarın mazbata alacak yönetim transferde gaza basacak

SPOR Haberleri

İlk toplantısını düzenleyecek yeni yönetim görev dağılımı yaptıktan sonra hoca sorununu masaya yatıracak.

Mehmet Emin ULUÇ
Başkanlık koltuğundaki yerini 12. kez koruyan Aziz Yıldırım, yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek. Mazbatalarını alacak olan yeni yönetimin görev dağılımı yapılacak ve ilk olarak teknik direktör sorunu masaya yatırılacak. Sportif Direktörlüğe getirilen Giuliano Terraneo'nun da katılacağı toplantıda, İsmail Kartal'ın halefinin kim olacağı netlik kazanacak. Şu ana kadar yaklaşık 10 farklı hocayla görüşen sarı-lacivertliler özellikle İtalyan teknik adamlarla yakınlaşırken teknik direktörlük koltuğuna büyük ihtimalle Luciano Spalletti'nin oturması bekleniyor. Bu konu netleştikten sonra ise oyuncu transferinde belirlenen isimlerle ilgili çalışmalara hız verilecek.
Para kaynağı netleşti
Bursa'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı'yla, Erciyes'ten Oğulcan Çağlayan'la anlaşan, Emre ve Egemen'le sözleşme uzatma kararı alan sarı-lacivertliler, farklı mevkiler için de en az 5 yabancı takviyesi yapmayı planlıyor. Toplamda hoca dahil 10 civarında transfer gerçekleştirecek olan Fenerbahçe Yönetimi, para konusunu da sponsorlarla çözmeyi planlıyor. Yönetim, Saracoğlu Stadı'nın isim hakkı ve forma sponsorluğu için önemli firmalarla görüşmelerde bulunuyor. Sarı-lacivertliler stat ismi için Tekstilbank'ı satın alarak Türkiye pazarına giren Çin Yatırım Bankası ICBC ile Katar merkezli Commercial Bank of Katar'ın çoğunluk hissesine sahip olduğu ABank'la görüştüğü öğrenildi.


Taraftar ikiye bölündü
Hulusi Belgü'yle yarıştığı son kongreden de zaferle çıkarak 12. kez başkanlık koltuğunu koruyan Aziz Yıldırım'ın bir kez daha aday olup olmaması yönündeki ankette oylar ikiye bölündü. Antu.com'un anketinde şu ana kadar yaklaşık 50 bin kişi oy kullanırken, Aziz Yıldırım'a yüzde 53.9'lik destek çıktı. Ancak aday olmasın diyenler de yüzde 46.08.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...