Yaralı aslan

Düzenleyen:
Yaralı aslan

SPOR Haberleri

Eskişehir önünde bugün zorlu bir sınav verecek G.Saray'da bir talihsizlik daha yaşandı. Son antrenmanda Selçuk sakatlandı. Denayer de kadroya alınmadı

BURHAN CAN TERZİ

Süper Lig'in son bölümünde kalan maçlarını kazanarak Avrupa potasına girmek isteyen, bir yandan da gözünü Türkiye Kupası'na diken Galatasaray şok üstüne şok yaşıyor. Milli arada sarı-kırmızılıların en önemli isimlerinden Wesley Sneijder ve Hakan Balta'nın sakatlanması takımın üzerine olumsuz bir hava oluştururken Cimbom, kaptanını da kaybetti. Galatasaray, Eskişehir maçı hazırlıklarını dün tamamlarken, taktik çalışmasında ayağına aldığı darbe sonrası acı içinde yere yığılıp kalan Selçuk İnan, idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sağ arka adalesinde orta derecede zorlanma tespit edilen deneyimli futbolcunun Eskişehir karşısında forma giyemeyeceği belirtildi. 
Tek forvete dönüş
G.Saray'da kötü haberler bununla kalmadı. Belçika Milli Takımı dönüşü sağ adduktor adalesinde ağrı hisseden Jason Denayer'in ilk yapılan tetkiklerinde hafif zorlanma tespit edildi. Denayer de tedbir amaçlı olarak maç kadrosuna alınmadı. Bir anda 4 önemli ismini kaybeden Jan Olde Riekerink'in, ritim bulma açısından büyük önem taşıyan Eskişehir maçı öncesinde bir hayli morali bozuldu. Hafta içinde farklı taktikler geliştiren ve 4-4-2 formasyonunda takımı sahaya sürmeyi planlayan Hollandalı, Selçuk'u kaybedince karar değiştirdi. Bugün Emre Çolak'a görev verecek Riekerink'in, genç futbolcunun gerisinde de Bilal ve Donk'u kullanacağı bu sebeple de sahaya mecburen tek forvet süreceği öğrenildi. 

Yaralı aslan

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...