Yangınla uğraşıyoruz!

Yangınla uğraşıyoruz!

SPOR Haberleri

Üyelerin ibrasızlığı değerlendirip eleştirdiği toplantıda Kançal “Acilen 105 milyona ihtiyaç var. Kasada beş milyon lira bulunuyor. Albayrak şimdi bankaya gitti” dedi.

Burhan Can Terzi

Galatasaray’da olağan genel kuruldan sonraki ilk divan toplantısı dün Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleşti. Gündem yönetimin ibra edilmemesiydi. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin lehine de konuşanlar oldu, eleştiri yapan üyeler de... Başkan yardımcısı ve mali işlerden sorumlu yönetici Kaan Kançal, tabloları ortaya koyarken, idari olarak da ibrasızlığı hak etmediklerini savundu. Hakkındaki eleştiri için de kürsüye gelen Kaan Kançal, hiç beklenilmeyen bir anda şok bir açıklamada bulundu.

Futbolcuya borç yok
Gündem dışı konuların çok konuşulduğunu işaret eden Kaan Kançal “Bir hafta içinde 105 milyon ödememiz, kasada ise beş milyon var. Biz mutfaktaki yangınla uğraşıyoruz” dedi. Divan toplantısı sırasında bu konuyla ilgili dışarı çıkıp görüşme yaptıklarını söyleyen Kançal “Abdurrahim Albayrak aramızdan ayrıldı bankaya gitti” dedi. Mart ayında 75 milyon TL ödeme yapan yönetim, futbolcuların birikmiş alacaklarını sıfırlamış ve Nagatomo için İnter’e, Emre Akbaba için Alanyaspor bonservis taksidini yatırmıştı.                 

İnan Kıraç’a sert tepki
Divan kurulu üyelerinden Taner Aşkın ve Sami Çölgeçen’in hedefinde, İnan Kıraç vardı. Aşkın “İnan Kıraç, ne olursun ellerini Galatasaray’ın üzerinden çek” derken Çölgeçen de “İnan Kıraç hangi sıfatla başkan adayı çıkarıyor? İbra etmeyenleri de burdan kınıyorum. Galatasaray başkanı dağdan inmemiştir. Sayın Profesör (Duygun Yarsuvat) sizi de kınıyorum” dedi.

Komplo demek kolaycılık olur
Galatasaray’da Nisan aynı olağan divan toplantısı dün gerçekleşti. Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, 23 Mart’ta ibrasızlık çıkan genel kurulla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hamamcıoğlu “Bu ibrasızlık durumu 114 yıllık köklü tarihe sahip olan kulübümüze hiç yakışmadı. Bu ibrasızlığı küçük bir grubun organizasyonu ve komplo olarak görmek, olumlu olumsuz oylar arasındaki farkı küçümsemek, liseli lisesiz mücadelesine indirgemek çok kolaycılık olur. Bu düşünce, hatalardan ders çıkarmaya engel teşkil eder. Galatasaray’da gruplar yoktur. Sadece paydaşları vardır” ifadelerini kullandı.

Lisesiz daha çok
Galatasaray’ın en tecrübeli isimlerinden Hayri Kozak da dün divanda söz aldı. Kozak “23 Mart genel kurulu çok ses getirdi. TV ve sosyal medya tribün gruplarında gündem oldu. Galatasaray Lisesine yani bize ağır hakaret ettiler. Liseliler olarak 2.945 üye var diğer üyeler 5.000 kişi” ifadesini kullandı.

Herkes herkesi eleştirir
Galatasaray eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan divan toplantısında şu ifadeleri kullandı: Her gün Galatasaray düşmanlığı yapanlar, şimdi liseli-lisesiz körüklemesi yapıyorlar. Fatih Terim’e ‘Kâğıttan İmparator’ diyenler, bana ‘Hain’ diyor. Diyorlar ki, liseliler eleştirilemez. Herkes, herkesi eleştirebilir.

Cimbom’un keyfi yerinde
Galatasaray, kritik Fenerbahçe maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar antrenmana dinamik ısınmayla başladı. Daha sonra dört ayrı takım hâlinde beşe beş hedefli dar alan oyunları oynandı. Antrenmanın ana bölümünde oyunsal formda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Özellikle neşe ve olumlu hava Florya’ya hâkim. Derbi öncesi teknik heyet ve takım kenetlenmiş durumda.

Fernando kendini buldu
Galatasaray’da Yeni Malatya maçında beğeni toplayan Fernando Reges, derbi öncesi ritmini iyice buldu. Geçen sezon başında muhteşem performans sergileyen Brezilyalı antrenmanlarda fiziksel olarak o döneme yaklaştı. Terim’i taktik çalışmalardaki fedakârlığıyla çok mutlu eden Fernando kritik maç öncesi hocasına güven verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...