Yanal'dan derbi yorumu: 'Kazanan biz olacağız'

Yanal'dan derbi yorumu: 'Kazanan biz olacağız'

SPOR Haberleri

Rakiplerinin kapışmasından en çok F.Bahçe'nin kazançlı çıkacağını söyleyen Yanal, 'Kaybeden havlu atacak, beraberlik bizi yalnız bırakacak' dedi.

Kasımpaşa galibiyetiyle toparlanan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Elazığ deplasmanı öncesi kendinden emin konuştu. Şampiyonluk hedeflerinde bir sapma olmadan yola devam ettiklerini ifade eden Yanal, "Sivas maçından sonra 3 haftalık bir seri belirlemiştik. Kasımpaşa maçını kayıpsız geçtik. Hedefimiz Elazığ'dan da 3 puanla dönerek yola devam etmek. Son 3 deplasman maçını kaybettik buna bir son vermek istiyoruz" dedi. Galatasaray-Beşiktaş derbisini de merakla beklediklerini dile getiren Ersun Hoca, "Şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz birbiriyle karşılaşacak. Bu maçı kim kazanırsa kazansın aslında Fenerbahçe kazanacak. Kaybeden taraf şampiyonluk yarışına havlu atacak, beraberlik halinde ise yarışta biz yalnız kalacağız. Temennimiz maçın berabere bitmesi. Tabii bizim haftayı mutlaka galibiyetle kapatmamız gerekiyor" dedi. Sakat ve cezalılar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadıklarına dikkat çeken Yanal, "Olumsuzluklar olsa da biz Fenerbahçe'yiz. Bahane üretecek durumumuz yok. Evet, eksiklerimiz var. Bu yüzden sahada görev yapacak olan herkes bir adım daha fazla koşmalı" diye konuştu. Ersun Yanal'ın Karabük'te yaşanan sıkıntılardan sonra Elazığ'daki saha zemini hakkında detaylı bilgiler aldığı öğrenilirken, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle zeminde herhangi bir sıkıntı olmadığı belirtildi.

KULAK KIZARTAN İDMAN
Fenerbahçe, Elazığ maçının hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Emenike, Meireles ve Egemen'in idmanın tamamında takımla beraber çalışması yüzleri güldürürken 5'e 2'deki cezalar kahkaha tufanını da beraberinde getirdi. Emenike'nin kulakları fiskeden kızarırken, Cristian da payına düşeni aldı. Sow, Webo, Gökhan, Serdar ve Holmen özel program dahlinde çalıştı.



Ceza araştırması
Kasımpaşa maçında küfür nedeniyle para cezası alan ve sınıra gelen Fenerbahçe Yönetimi, TFF'ye başvuruyor. Sarı-lacivertliler, TFF'den maçta hangi dakikalarda küfür edildiğinin açıklamasını isteyecek ve yayıncı kuruluş Lig TV'den maçın görüntülerini alıp inceleme yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...