Yanal’a tam destek

Düzenleyen:
Yanal’a tam destek

SPOR Haberleri

Bordo-mavili takımın Başkanı Usta, istifası istenen teknik direktörüne sahip çıktı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta üst üste alınan kötü sonuçların ardından hedef adam haline gelen ve istifası istenen Ersun Yanal’a sahip çıktı. Yanal’ın kariyerinin başarılarla dolu olduğunu ve yönetimle birlikte uyum içerisinde çalıştığını ifade eden Usta, “Lige istediğimiz başlangıcı yapamadık ama tek ihtiyacımız olan şey galibiyet serisi. Üst üste maçlar kazandıkça öz güvenimiz artacak ve daha iyi bir noktaya geleceğiz. Bütün camia bu takıma inanıp güvenmeli. Ersun Yanal, yönetim kuruluyla son derece uyumlu bir şekilde çalışıyor ve bu takımın yarınlarında önemli zaferlerin altına imzasını atacak” dedi. 
Kalitesi tartışılmaz
Yanal’ın kalitesinin tartışılmayacağını ifaden eden Usta, “Trabzonspor’u Türkiye’nin en kaliteli futbol adamlarından birine teslim ettik. Taraftarlarımız rahat olsun, takımımız emin ellerde. Bize düşen hocamız için en sağlıklı çalışma ortamını oluşturup destek olmak” dedi. Tecrübeli teknik adamın futbolculara verdiği izni de değerlendiren Başkan Usta, “İzin konusu hocamızın kendi takdiri. Futbolcularla en fazla zaman geçiren, onların fiziksel ve psikolojik durumunu en iyi bilen kişi Ersun Yanal’dır. Böyle bir izne gerek duymuşsa takımın buna ihtiyacı olduğu içindir” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...