Yanal sevdası

Yanal sevdası

SPOR Haberleri

Pereira'dan memnun olmayan Fenerbahçeliler Ersun Yanal'ın yeniden göreve getirilmesi için harekete geçti.

M.EMİN ULUÇ

Sonunda bu da oldu, Fenerbahçe taraftarları çıldırdı. Bazen küfürle, bazen ıslıkla, bazen pankartlarla tepkilerini dile getiren sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisi sonrası protesto ettikleri Vitor Pereira'nın teknik direktörlükten alınması ve iki sezon önce takımı çalıştıran Ersun Yanal'ın yeniden göreve getirilmesi için sıra dışı bir hamle yaptı. Fenerbahçe taraftarları, internet ortamındaki imza platformu change.org'ta "Ersun Yanal Fenerbahçe Teknik Direktörlüğüne Getirilsin" başlıklı bir kampanya başlattı. Bugüne kadar 15 bin imzanın toplandığı kampanyanın yeterli görülen bir rakam ulaşmasıyla birlikte taraftarlar özel olarak kaleme alacakları bir mektupla birlikte taleplerini yönetime iletecek.
Yıldırım varken asla
Ancak bu çabanın olumlu bir sonuç vermesi pek mümkün görünmüyor. Zira Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'den nasıl ayrıldığı ve sonrasında yaşananlar henüz çok taze. Ayrıca Başkan Aziz Yıldırım'ın bu şekilde yollarını ayırdığı bir teknik adama tekrar kapıları açması olacak şey değil! Yıldırım, 2016 Mayıs ayında yapılması beklenen kongrede görevi bıraksa dahi kulüpteki manevi etkisi daimi olacağı için Yanal'ın bu tarihten sonra gelmesi de olası değil. Sadece taraftarlar değil yönetim de Pereira'dan rahatsız, ancak kimse çıkıp da bunu Başkan Aziz Yıldırım'a açıkça ifade edemiyor. Buna rağmen bazı yöneticilerin Aykut Kocaman'ın adını dillendirdiği, fakat
Yıldırım'ın yine tatsız bir ayrılık yaşadığı tecrübeli hocayla da yeniden çalışmayı düşünmediği belirtiliyor.
Hashtag furyası
F.Bahçe taraftarları sosyal medya hesaplarında #ErsunyanalGeriGelsin... #TaraftarErsunYanalıİstiyor... #Pereiraİstifa başlıklı hashtag'ler açarak eski hocalarının takımın başına dönmesi için kampanya başlattı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...