Yanal: Biraz sabredin

Düzenleyen:
Yanal: Biraz sabredin

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un tarihte ilklere imza atmış bir kulüp olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı başarı için zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi

Ligi 40 puanla 12. sırada tamamlayan Trabzonspor, 49 yıllık tarihinde en fazla yenilgi aldığı, son 14 yıl içinde en az puanı topladığı sezonu yaşayan Trabzonspor'da duruma Ersun Yanal el attı. Bordo-mavililerin Kasımpaşa maçından 6-0 mağlup ayrılması taraftarları kahretti. Bir haftadaki iki maçta 13 golü kalesinde gören ve hiç gol atamayan Trabzonspor'da göreve yeni gelen Ersun Yanal,  Başkan Muharrem Usta ve camiadan değişim için sabır istedi. Trabzonspor'un tarihinde çok önemli işler başarmış ve ilklere imza atmış bir kulüp olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor'un şu anda bulunduğu konumdan çıkması için en çok ihtiyaç duyacağı şey ise sabır olacak" dedi. Yanal'ın listesinin hemen hemen hazır olduğu ve yapılacak son düzenlemeler sonrasında transferlerin gerçekleşeceği öğrenildi. 
Yerel medya öfke kustu
Öte yandan Kasımpaşa karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyete yerel medya büyük tepki gösterdi. "Utanç sezonu bitti' yorumunda bulunan Ekspres Gazetesi, "Borç çok, kadro yok, utanç, rezalet var" başlıklarını kullandı. Günebakış Gazetesi, "Rezalet", "İçimiz kan ağlıyor, "Trabzonspor işkence sezonunun finalini de fiyasko ile yaptı" yorumunda bulundu. Karadeniz Gazetesi ise, "Kara sezona rezil veda", "Bu oyuncuların Trabzonspor forması giyebilmeleri için kırk fırın ekmek yemesi lazım" ifadelerine yer verdi. Taka Gazetesi "İşkence bitti", Sonnokta Gazetesi de "Allah bir daha böyle bir sezon yaşatmasın" başlığını kullandı. Öte yandan Kasımpaşa karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyete yerel medya büyük tepki gösterdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...