Yanal: Acemice puan verdik

Düzenleyen:
Yanal: Acemice puan verdik

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu

Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal: “Kazanmak için oynayan bir takım vardı sahada. Galatasaray maçına dönüp bakınca daha farklıydı. Bugünün (dünün) kaybedeni olmadık aslında, galibiyete yakındık. Oyun içerisinde bir takım kontrolleri sağlayacak konuma erişmek oldukça zor. Bir kez daha bunu gördük ama inadımızdan vazgeçmeyeceğiz. Bu oyuncular bunu yapacaklar. İyi mücadele ettik ama daha iyi mücadele edebilirdik. Kötü bir puan kaybı. Maalesef acemice. Şimdi kalkıp sıralama ile ilgili konuşursak yanlış olur. Yanlış saptamada bulunuruz. Bu zaman dilimi belirli aralıklarla geçmek zorunda.” 

Tatsız son!
Trabzonspor’da yapımına devam edilen Akyazı Stadı’nın 11. haftadaki Antalyaspor karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor. Eğer plana hayata geçerse Avni Aker’e Rize beraberliği ile veda edilmiş oluyor. Bu arada maç öncesi dostluk yemeği vardı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yöneticilerle birlikte Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve yönetimini ağırladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...